Massages

 

MASSAGES

 


Massage is het uitoefenen van druk of wrijving op het lichaam, meestal manueel of door het gebruik van voorwerpen. Er bestaan zeer veel verschillende manieren en vormen van massage. De meeste hebben als doel ontspanning, waarbij vooral de spieren worden gemasseerd. Massage kan ook gebruikt worden als therapievorm of om fysieke klachten te verzachten of te behandelen.AromaTouch Massage


De AromaTouch® Massage is een ontspanningstechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een vaste set essentiële oliën. De behandeling brengt verlichting bij lichamelijke en emotionele spanningen en helpt je lichaam om weer in evenwicht te geraken. 


Elke olie wordt met behulp van een repetitieve bewegingen op de rug en de voeten aangebracht. De verschillende aroma’s smelten samen in harmonie om u de meest ontspannende ervaring te bezorgen. 


Deze behandeling duurt 45 minuten, waarbij je op een behandeltafel op de buik ligt. Er wordt aandacht besteed aan de rug, de nek, het hoofd en de voeten.


Prijs = 55 euro voor 45 minuten (5-beurtenkaart voor 250 euro)

+ handmassage = 60 euro (5-beurtenkaart voor 270 euro)


Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage


Dit is een massage waarbij de energiebanen van het lichaam worden gestimuleerd en elk deel van de schouders tot aan de kruin wordt behandeld met een aangepaste massagetechniek. De levensenergie gaat stromen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en het gezicht krijgt zelfs een natuurlijke facelift.


Prijs = 40 euro voor 30 minuten (5-beurtenkaart voor 180 euro)

HotStone Massage


Dit is een warmte-massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen (50 graden) dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren.

Je wordt gemasseerd met de warme stenen en olie. De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren (ontgiftiging) en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.


Prijs = 65 euro voor 60 minuten (5-beurtenkaart voor 290 euro)

Relaxatiemassage


De relaxatiemassage is ongetwijfeld de meest gekende massage.


Een ontspanningsmassage is een moment om helemaal tot rust te komen. Dit kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer u zich niet goed voelt, maar het kan ook gewoon pure verwennerij zijn.


Prijs = 35 euro voor 30 minuten (5-beurtenkaart voor 155 euro)

Prijs = 55 euro voor 60 minuten (5-beurtenkaart voor 250 euro)